Guldkarusser på Take-a-part

    NY
  • 0

Den 14. juni var jeg ude og lufte take-a-parten. Jeg ankom til søen omkring 19.30, og måtte hoppe en tur i vandet for at rydde pladsen for planter inden jeg kunne fiske. Herefter blev der forfodret. Jeg benyttede Grand Slam fra Browning. Foderet er tungt og rødbrunt og synker hurtigt til bunden – uden ret mange krummer der flyder rundt i vandet og tiltrækker småfisk. I foderet blandede jeg lidt maddiker og majs. Tacklet var 1½ grams poleflåd, 0,16 line, og en størrelse 12 krog agnet med et enkelt rødt majskorn, eller 2 almindelige dåsemajs med jordbærsmag. Fiskene begyndte at hugge omkring kl. 21 og der var god aktivitet til jeg pakkede sammen 2 timer senere hvor jeg ikke længere kunne se flåddet. Et rigtig underholdende fiskeri med sjove fights, hvor den forholdsvis tykke line hjalp med at fighte fiskene udenom de mange planter.

Hilsen
Peter

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.