Forberedelse til Junior FM og DM i Odense Å

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Som led i forberedelserne til Junior DM i Odense Å, var vi 2 O.S.K.´er der søndag aften ville prøvefiske strækningen omkring bådudlejning inden i byen.

I foråret havde man tømt åen for vand og havde sat metalplader ned i åen, således at bredden af åen nogle steder næsten var blevet halveret. Grunden til dette er at Odense Kommune m.fl. er ved at lave et styg, således at havørrederne og andre fisk bedre kan vandre op i åen for at gyde.

Fiskeriet vise sig at være helt perfekt, der var skalle straks vi fik forfodret og det meste af fiskeriet foregik med 5 meter polestang og flåd mellem 1½ og 2 gram.

Skallerne er blevet pænt stor – jeg fangede på 3 timer 99 skaller og 8,5 kg (den ene time med min datter Kira på skødet og hun “hjalp” med at fighte fiskene), mens Morten Kirkegård fangede lidt færre fisk og 3,1 kg, men han fiskede også ½ time mindre og havde lidt maskinskade undervejs.

Det ser ud til at vi får et godt fiskeri i Odense Å i år og nu håber jeg bare på at der er rigtig mange juniorer, der vil komme og deltage ved Fynsmesterskabet i August og Junior Danmarksmesterskabet i September.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen – Odense Sportsfisker Klub

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.