Jyske Specimenskaller

    NY
  • 0

Den 17. juni tog jeg til det jydske for at se om jeg kunne fange et par store gråskaller. Jeg kom ned til søen omkring kl. 20 og fik fodret med en blanding af Big Fish, Black Magic, majs og maddiker. Pladsen jeg fiskede på er lavvandet til omkring 20 meter fra land, hvor der kommer en stejl skrænt. Jeg havde regnet med at fiske lige omkring skrænten, men meget grøde gjorde at jeg valgte at placere alle tacklerne ude på dybt vand udenfor skrænten. En let karpestang med method-feeder og en enkelt gumimajs pop-up, samt 2 bundstænger med feeder og majs og orm blev smidt ud i fodringen. Og så kunne jeg ellers vente. Og vente! Jeg havde regnet med lidt mere aktivitet, men der skulle gå næsten 3 timer inden bidmelderen med method-feederen gav lyd. Og ind kom en flot skalle på 1125 gram – som jeg havde god tid til at fotografere. Inden jeg pakkede kl. 0.30 havde jeg et enkelt nab mere på stangen med method-feeder som desværre ikke blev hængende. Alt ialt en fin – men stille tur – med kun een enkelt skalle på land. Næste gang jeg prøver skal der fodres godt op dagen inden fiskeriet, og jeg vil benytte 3 stænger med method-feeder og krogagn der er poppet op over bunden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.