110 gram fra 3 x Guld ved NM i Nyborg Voldgrave.

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Det var utroligt tæt, da medaljerne skulle udleveres ved NM 2008. Efter 1 dagen var der kun 1 point mellem de 3 første lande !!. Om søndagen tog Norge dog fat og vandt hold konkurrencen med 24 p., Danmark blev nr. 2 med 27 p., Sverige nr. 3 med 28 p. og endelig Finland nr. 4 med 41 point (de havde kun 1 junior med og fik derfor max. point i 2 sektioner). Indv. var det utroligt tæt de 3 bedste juniorer havde alle 3 point, men med højeste samlede vægt blev Victor Smidt fra Danmark nr. 1, mens Marcus Enström fra Sverige blev nr. 2 og den lokale Mathias Christensen blev nr. 3. På seniorsiden havde nr. 1 og 2 samme point og samme vægt !!, men Idet Thomas Ødegård fra Norge, havde den højeste indvejede vægt på en dag blev han nr. 1 mens landsmanden Jonny Bekken blev nr. 2, bedste Dansker var Bjarne Johansen på en 3 pladsen. Havde Bjarne fanget 40 gram mere om søndagen (2 skaller), var han blevet indv. Nordisk mester og holdet havde fået Guld, så tæt lå det i sektionerne !! Til slut stor ros til Nyborg Sportsfisker forening, der havde lavet et kæmpearbejde med standpladser, bespisning mv. Såfremt jeg får tid skriver jeg på et senere tidspunkt en længere artikel. Bjarne Johansen – O.S.K.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.