karpe på pop ups

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Jeg var taget ud sammen med to små drenge fra grindsted for de ville gerne se en karpe. Vi ankom, til søen kl 17.oo og så kastede jeg alle 3 stænger ud, og forfoderet med noget welco forfoder, majs og tigernots. De to drenge som jeg havde med var ved at blive sulten så de gik op i byen for at købe 3 pizza´er. Da de var gået gik der ca. 5 minutter før den første karpe var på land. 5,2 kg rigtig flot fisk,… Jeg kastede den samme stang ud igen, og med et pva net på krogen. Klokken var omkring 18.00 da de kom tilbage med pizza´erne, og så
den flotte karpe, og de var helt vilde begge to..vi satte os til at spise maden, jeg havde knap nok sat mig før den ene svingers sad op i bidemelderen. Fisken var lidt mindere den her gang, men den vejede 4,6 kg. Vi fik krogen ud, og satte fisken i min keepsack. Vi satte os til at spise, og da jeg var ved mit nummer 2 stk. begyndte min bidemelder igen og igen. Men denne her gang var fisken noget større, jeg vil skyde på at fisken vejede omkring 8-9 kg, men en god fisk, men jeg fik fisken kroget, og fik fightet fisken meget ind, men der hvor vi lå, var der en ø 5 meter fra land og fisken svømmede rundt om den, og så sad den fast, jeg måtte smide tøjet, og jeg gav ham stangen, og sagde at han bare skulle holde stram line hele tiden, men den 8 årige dreng Cato fik fisken fri og jeg måtte skynde mig ind, på land og da han skulle give mig stangen så tabte vi desværre fisken, men det gjorde ikke helt så meget fordi vi havde fanget noget, blev vi enige om..Men lidt ærgerligt når man har smidt tøjet. vi kastede agnen ud, og begynde at rede sengen. vi skulle sove 3 i en et mands telt hehe, og jeg havde min bedchairs.De to drenge sov på græsset. vi skulle til at gå i seng, så var den galt igen. En skæller på 5.4 kg. Vi gik i seng og sov en time og de små sov som 2 små sten, da bidemelderen bibbede igen.Jeg løb ud, og fik kroget fisken, jeg fik vækket de to små, og de løb ud og løftede mit net ud over vandet, så den var klar. vi fik fisken fightet ind og vejede fisken. Den vejede 3,8 kg, en fin lille karpe .. mega god tur ..

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.