VM i Spinadesco – Fredag + lørdag

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

Pga. problemer med serveren hvor Medesiden bliver hostet, var det desværre ikke muligt at lave en rapport fra fredag.

Lørdag var første konkurrencedag, og lodtrækningen endte således:

Simon: A17
Ole: B25
Stig: C32
Peter: D3
Bjarne: E9

Jeg startede i E-sektionen, hvor de første 20 minutter med Bjarne var dårlige, da Bjarne ikke fangede noget. Det gjorde de andre heller ikke, så det var ikke nødvendigvis helt skidt. Fiskeriet blev langsomt bedre, men det lykkedes desværre ikke Bjarne at komme op i helt samme gear som de andre fiskere, så han måtte nøjes med 3 Caracio og 1,830 kg, hvilket rakte til en 30. plads ud af 37 deltagere.

Peter Larsen sad på D3, iøvrigt mellem Mikael Tono fra Sverige og Hans Slegers fra Belgien. Peter blev 5’er i sin sektion med 6,2 kg, lige foran Tono, men efter belgieren, der vandt sektionen med 7,5 kg fordelt på 6 Caracio. Peter havde en mere blandet landhandel af skimmers og Caracio, og det var altså nok til at blive nr. 5.

Stig Thomsen sad i C-sektionen, op mod Ponte Manolo-broen, og det gik fint, han fangede ok med fisk. Ved indvejningen havde han 5,1 kg, hvilket rakte til en 4. plads. Stig mistede en 1kg’s brasen kort før slut, havde han fået denne, var han blevet 2’er. Flot af Stig.

Ole Haugnes sad på B25, og gjorde det godt med 8 fisk og 4,03 kg. Heraf en karpe på ca. 2 kg, og intet mindre end en malle på 1,5 kg. Det var samme art som dem der kan blive over 200 kg, fisken kommer sandsynligvis fra Po-floden, der leverer vand til kanalen. Ole fik en 15. plads for de 4 kg.

Simon sad i A-sektionen og kæmpede længe med manglende fisk. De kom heldigvis til slut, i form af en karpe på ca. 2,5-3 kg (!) og et par gode Caracio, der rakte til 4,3 kg og en 16. plads i sektionen.

Totalt scorede Danmark 70 point, hvilket vel er det laveste vi nogensinde har scoret til et VM, og det rakte også til en samlet 10. plads for hold. At vi også kun er 2 point fra italienerne på hjemmebane er også lidt vildt.

Vi er naturligvis utrolig godt tilfredse med denne placering, men er også godt klar over at den er et produkt af et par heldige fisk og en god lodtrækning. Vi har natuligvis selvtilliden iorden til i morgen, men det kræver tur i det, at fastholde den nuværende placering. Først og fremmest skal drengene fiske op til deres bedste, men vi skal også undgå høje numre i D-sektionen og lave numre i A, forudsat at tendensen fra dagens fiskeri fortsætter.

Den planlagte taktik stemmer meget overens med de øvrige lande, de har dog nogle ting de gør anerledes, ligesom vi har ting vi gør på vores egen måde, men sådan skal det også være.

Der kommer billeder fra fredag og lørdag senere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.