Nørresø, ved Viborg.

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Jeg havde længe gået og tænkt på at tage en tur til Nørresø ved Viborg da der for cirka. 20 år siden var godt fiskeri i denne sø. Men jeg havde snakket med flere forskellig medefiskere som kun berette at fiskevandet ikke var som i gamle dag hvor man kunne ‘skovle’ fiskene ind. Men det skulle være løgn tænkt jeg så afsted det gik fra Esbjerg til Viborg. Jeg fik stillet op og riget matchen til slider tackle da jeg regnede med at kaste langt ud og trække flådet et godt et stykke ind og ved at bruge slider kunne jeg kaste langt og så stadig fiske kort distance match hvis det var der fiskene var. Pladsen blev fodret op og efter 2 min havde jeg fisk på, skalle over 20 cm og nogen af skallerne var omkring 25 cm så det var ikke ringe endda. Der gik 2 times tid så fik jeg den første Brasen og en kommer jo sjældent alene så jeg fangede 4 mere og mistede 2. Så alt i alt efter 3,5 timers fiskeri 15 til 20 fine skaller og fire Brasen hvor en af dem cirka havde en vægt på 1,5 kg og de andre var omkring 1 kg. Så der er fisk i vandet, hvilket gør at jeg helt sikkert vil prøve søen igen inden sæsonen 2008 er over.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.