Information fra medeudvalget under DSF

Information fra medeudvalget under DSF

Hermed lidt information fra medeudvalget under DSF:

Indholdet af denne mail:
• DM 2009
• Landshold 2009
• Medemøde d. 9. November kl. 11.00

DM 2009
Vi søger arrangører af DM for hhv. juniorer og seniorer i 2009. Junior-DM er øst for Storebælt, Senior-DM er vest for Storebælt. Deadline for ansøgning om DM er 1/11 og skal sendes til Rikard Jensen (se kontaktoplysninger i slutningen af denne mail).

Landshold 2009
I 2009 afholdes der VM i Holland (første weekend i september) og EM i Slovenien (sidste weekend i juni). Fremtiden for NM er uvis, det er svenskernes tur til at arrangere, men reelt ved vi ikke om der kommer et NM i 2009.

Tilmeldingen til landsholdene foregår ved at man sender en mail til s001852@gmail.com inden d. 1. november 2008 med flg. oplysninger:

• Hvilke mesterskaber man ønsker at fiske, i prioriteret rækkefølge (VM, EM og NM).
• Evt. hvor mange mesterskaber man ønsker at deltage i, såfremt det er mere end et.

Herefter sammensættes holdene, på baggrund af de tilsendte ønsker og resultatet af landsholdsudtagelsen 2008. Holdene offentliggøres på medesiden.dk og til medemødet d. 9. november. Herefter står holdene selv for planlægningen.

Bemærk at såfremt man ikke har indsendt ønsker til 2009 pr. 1/11, så tolkes det som om man ikke ønsker at deltage. Hvis der efter 1/11 er tomme pladser på et eller flere landshold, vil disse pladser blive forsøgt fyldt op, uden at tage hensyn til resultaterne til landsholdsudtagelsen.

I 2008 har DSF fået en invitation til et stort stævne i Tyskland, såfremt vi får lignende invitationer i fremtiden, vil invitationen blive udbudt på medesiden.dk, og via mail til de medefiskere der har betalt landsholdspas. Der vil så komme en ekstraordinær tilmelding, som følger samme princip som den normale tilmeldingsprocedure til landsholdene.

Såfremt NM ikke bliver til noget, vil vi forsøge at arrangere en junior-tur for 5 til Tyskland som kompensation.

Medemøde
Vi har igen i år fået lov til at afholde medemødet hos Stig Thomsen i Aarup på Fyn. Alle interesserede klubber under DSF er velkomne (max. 2 repræsentanter for hver klub).

Tid: 9. november kl. 11.00-14.00
Sted: http://kortlink.dk/5tmg

Emnerne til mødet vil i grove træk være de samme som i denne mail.

Tilmelding til mødet skal ske til Rikard senest d. 1/11.

Med Venlig Hilsen
Rikard Jensen, s001852@gmail.com, tlf. 28252036
Bjarne Johansen, bjjo@post9.tele.dk,

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.