Team Browning en 8 plads i Ovens Cup i Tyskland

Team Browning Danmark deltog lørdag den 27.9.08 i det store Tyske medestævne ved Husum. Der var mødt 37 hold for at deltage i det årlige Ovens Cup .
Der bliver fisket i 2 kanaler . Eider kanalen er der 3 sektioner , den ene sektion med med frit fiskeri både bund og flåd mede , den anden sektion er det kun bund mede og den sidste er kun flåd mede , og så ligger der 2 sektioner i Treene kanal hvor det kun er flåd mede . kl. 7.00 om morgen var der lodtrækning på hotellet i Schwapstadt . der vil man få udleveret en standplads seddel og så var det ellers afgang ud til standplads. De første 2 timer af konkurrencen var vejret meget tåge i vejret og det bar også lidt præg på fiskeriet nogen sektioner.. Efter som solen fik brændt tågen var kom der mere gang i fiskeriet .
Efter 5 timer fiskeri var der indvejning af fisken og derefter mødte alle mand op på hotellet til lidt spisning og præmie overraskelse. Det lokale hold Team Ovens 1 vandt stævnet med 20 point , nr. 2 havde 28 point og fra nr. 3 til nr. 8 havde alle hold 30 point et meget tæt stævne i top 10 .
Team browning Danmark blev nr. 8 og bedste mand blev Ulrik Møller med en 4 plads i sin sektion .

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.