Star Wars Episode 1: Return of the Kung Fu Panda

Peter Larsen er i DK pga. medemødet i morgen søndag, og så skulle der jo fiskes. Jeg var ikke lun på en tur alt for langt væk, så jeg foreslog en venskabelig dyst i Jensen Pool. Det var Peter naturligvis med på, og vi fik også følgeskab af Ole.

Vi mødtes ved søen omkring kl. 11, og fik trukket lod om pladserne. Jeg valgte som den første min vinderplads fra sidst, Ole tog sin stamplads (som fra nu af hedder senior-pladsen, da man ikke skal gå så langt). Peter tog Simons plads fra sidst, oppe ved udløbet.

Vi havde en del maddiker fra Siloen der skulle brændes af, så vi manglede ikke foder. Ole kender efterhånden poolen godt, så han riggede to topkits til med lette poleflåd fisket lavt. Jeg riggede to topkits til, et lavt og et dybt. Peter startede også med at fiske dybt.

Vi fodrede let med panda-piller og dåsemajs, og der gik ikke længe inden der var hot action. Ole smed den første bamse, men havde kort tid efter kontakt igen, og kunne putte den første i rusen. Jeg kørte stabilt med småkarper på 10-15 cm fisket højt i vandet over en sparsom fodring af piller og majs. Peter lagde også godt fra land med en håndfuld mindre karper i samme størrelse som jeg.

Det var første gang vi var afsted siden siloen, så Ole var naturligvis fast besluttet på at få slettet den grimme plet på CV’et han fik dernede, ved at få tæv af bl.a. det tyske damelandshold.

Ole var nu foran 1-0-0, men jeg fik udlignet med en god fisk fanget ganske få centimeter fra egen bred.

Ole var nu presset, men det lykkedes ham at trække det længste strå, ved at fiske meget koncentreret med et enkelt majskorn ved modsatte bred, selvom peter og jeg forsøgte at bringe ham ud af fatning med diverse kommentarer.

Da det begyndte at blive halvmørkt kl. 16 stoppede vi. Ole hev en stensikker sejr hjem, takket været 5 fisk, heraf 3 i kategorien “storfisk”, mens jeg måtte nøjes med en enkelt af de gode, og en 10-15 karper i en lidt mindre størrelse. Udover en koi lige under kiloet fik Peter kun mindre fisk.

Vi ser frem til Star Wars Episode 2: The Braasch Menace.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.