Kold fornøjelse i munkedammen

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Simon og jeg er ved at have opbygget en tradition for jule-medeture, denne gang gik den til Munkedammen i Odense. Vi mødtes ved søen og fik hurtigt slæbt grejet ned i modsatte ende af søen. Simon fik KONGE-pladsen ved sivene, den fejler normalt ALDRIG…

Vi fik pakket grejet ud, hvilket var rart nok, da det er ved at være et stykke tid siden sidst. Vi sludrede lystigt om hvad der kom af nyt grej til næste sæson, samt ikke mindst hvor meget af det vi manglede i vores grejsortiment.

Vi fiskede begge pole, jeg i 13 meter, simon kun i 12,5 meter. For os begge var et flåd på 0,5 g rigeligt, simon brugte et R-INOX fra Trabucco, mens jeg brugte et Drennan TUFF-eye, der er mega-godt når karperne prøver at trække øjet ud af balsaet.

Simon prøvede at fiske med friske brødkrummer som foder og så med nogle små brødpiller på krogen. Det er det der hedder breadpunch i de engelske magasiner. Det virker som en ok metode, men jeg tror nu nok at han fik de fleste fisk på maddiker.

Jeg fiskede selv med noget skalle-forfoder og så hvide maddiker på krogen.

Der skulle ikke gå så lang tid inden simon fik den første lille skalle, og kort tid efter kunne jeg også sætte krogen i en noget bedre skalle.

Generelt fik simon en del småskaller, mens jeg måtte nøjes med 4 skaller på 50-100g stykket. I sidste ende var det ikke nok til at slå Simons godt 20 fisk 🙁

Vi pakkede da Simon kludrede sit tackel efter ca. 2 timers fiskeri, så gad han ikke mere.

Udover skaller fik Simon nogle små aborrer, vi så intet til karper, karusser eller brasen, men det er jo også halvkoldt nu.

2 replies
 1. Rasmus Brock
  Rasmus Brock says:

  Var selv i Munkedammen den 5/12.
  Havde et godt fiskeri med ca. 25 fisk, heraf 2 brasener på lidt under et ½ kg og 2 rigtig flotte skælkarper på 2,78 og 2,85 kg. Men der havde der også været en 5-6 grader om natten i dagene før. Jeg brugte små kompostorme som agn.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.