Gedde på Take a part

Fredag morgen tog morten, og jeg ned og fiskede efter skaller/ gedder. morten fiskede med ul stang. og jeg fiskede med take a part. vi havde nemlig begge lige fået fiskekortet til engsøen i grindsted. vi fiskede i kanalen da der er is på engsøen. vi må desvære ikke forfoder men det pøves heller ikke. morten fiskede med agn skalle, og jeg fiske med majs morten fangede 2 gedder på omkring 5 kg begge to. og jeg fangede 3,2 kg skaller, og en gedde på majs der vejede 9,4 kg så det var rigtig sjovt. Gedden feightede i ca 45 minuter, og vi løb frem og tilbage i kanalen, med gedden på top 4. men vi fik fisken. 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.