Juniorlandskamp i Tyskland afløser NM, men der mangler en kaptajn.

Idet NM nok er blevet afholdt for sidste gang, har vi i konkurrencesektionen arbejdet på at finde et alternativ til vores juniorer og det er nu lykkedes.

Via en kontakt ved VM i Italien i 2008 er det lykkedes os at blive inviteret til en tidligere 4, nu 5 nationers konkurrence.

Konkurrencen foregår i år i uge 28 i Saarberg i Sydtyskland, hvor Danmark skal stille med 5 juniorer under 21 år og de skal konkurrere mod andre juniorer fra Tyskland, Belgien, Holland og Luxembourg.

Vi er p.t. ved at få samlet holdet og planlagt turen, men vi mangler en der har tid og lyst til at tage afsted som kaptajn. Interesserede må meget gerne kontakte Bjarne Johansen på email: bjbp@sol.dk og senest d. 01.04, således at vi kan give vores juniorer en god start på deres internationale medekarriere.

Fremover vil vi satse på at juniorer under 21 år der deltager i årets landsholdsudtagelse vil kunne vælge at deltage i ovennævnte stævne i stedet for at starte ud med et EM eller VM.

BEMÆRK: Kaptajnen kan få tilskud på op til 2500 kr til kørsel, kost og overnatning. Selve konkurrencen er d. 10-11 juli, med træning inden.

2 replies
  1. Bjarne
    Bjarne says:

    Jeg talte med den Tyske juniorlandsholdskaptajn i går, der fortalte at Stævnet foregår i Holland og ikke i Tyskland som først oplyst, men datoen er d. 10 og 11 Juli, med træning og konkurrence om fredag og konkurrence om lørdag. Jeg fik også at vide at det var for 8 mands hold, så p.t. mangler vi 3 fiskere under 22 år – mon der findes nogle der er interesseret ?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.