Team Pingvin kunne gå på vandet

  NY
 • 0

Vi var ialt 5 mand der var taget til Gudenåen, for at se om der skulle være noget der ville hive i snøren.

Det var Ole og Casper Struck fra det sønderjyske, Kim fra Grindsted og Rikard og Simon fra Onse.

Det var på forhånd aftalt at Rikard og Ole skulle fiske bolognese, for at træne lidt til EM, mens resten ville fiske pole.

Vi udvalgte 5 pladser på åens sydside midt i Randers By. Ole og Rikard sad mellem vejbroen over århusvej og gang/cykelbroen 75 meter længere nedstrøms, mens resten sad til højre for cykelbroen.

Der skulle ikke gå mange kast førend Rikard og Ole havde gang i nogle ok fisk, og stille og roligt blev der hældt fisk i keepnettet. Der var 100% tale om skaller mellem 100 og 1000g, med et snit omkring 300g.

Desværre gik det ikke så godt for de 3 øvrige, kun Simon fangede fisk på det andet stræk, og det var endda på match. De to andre nulbonnede.

Efter 4 timers fiskeri besluttede Ole og jeg at det var nok for i dag, og vi vejede hhv. 25,0 og 26,5 kg ind. Denne gang var det Ole der trak det længste strå, hvilket jeg også havde på fornemmelsen mens vi fiskede. Det blev dog tæt alligevel.

Efter vi havde fisket kørte 3 af os en tur til Stevnstrup for at se det stræk af åen som løber herude. Det så jo mægtig interessant ud, og det er ikke utænkeligt at vi vil være at finde herude engang i april måned.

1 svar
 1. Struck
  Struck says:

  Erfaringen fra denne tur må være at skallerne står ude i den hurtige strøm…
  Om de finder læ på bunden eller om de simpelthen foretrækker strømmen er ikke til at vide…

  Da vi var ved at pakke sammen var der en af de lokale der stillede sig op ovre på den anden side af åen, nærmest præcis overfor der hvor Simon var placeret, med en bundmedestang, der gik ikke ret mange kast før han fik en skalle på noget der lignede 1000g… Og det var uden forfodring?
  To fisk af samme størrelse senere og så smuttede han igen da det jo nok var aborre han var ude efter…

  Hvis man skulle fange fisk på det stræk skulle man nok gøre det fra nordsiden. Det passer også ca. med at man ville kunne fiske 13m take-apart midt ud i strømmen, her er finden så bare ikke at køre stangen i en betonkant eller en pølsevogn..!

  Ellers var det en hyggelig tur som altid 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.