Casper & Kasper on tour!

Efter jeg undertegnede var kommet hjem fra en lettere skuffende tur til Gudenåen ved Randers fandt jeg hurtigt ud af at fiskelysten ikke var blivet stillet!
Dette skulle der gøres noget ved og en tur blev arrangeret med det samme, da jeg vidste at jeg havde en bekendt, med lige så stor iver efter fisk som jeg selv…
Vi endte med at være tre gutter, Casper, Kim og Kasper, der trængte til at fange fisk og efter lidt snak om vande, faldt valget på en lille P&T sø ved Gesten som skulle holde en del karper af mindre størrelse.

Fiskedagen startede ret vådt med en del regn og en lettere irriterende vind. Vi fandt dog hurtigt en plads med læ hvor vi kunne sidde i fred fra vind og undgå den værste regn.
Der var hurtig stor skæpcis da dybden blev målt til kun 50cm, vi valgte dog at blive siddende da vi havde pakket grejet ud alligevel. Der gik heller ikke længe før at proppen på min 8m pole forsvandt og jeg kunne lande en killeørred på 12cm.
Da dette var den eneste action den første time og en hurtig runde med dybdemåleren viste at vi faktisk havde fundet den dybeste del af søen, besluttede vi at pakke sammen og finde et andet vand med, om muligt, større fangstchancer.
Denne gang faldt valget så på en lille motorvejssø ved Vejen som efter sigende skulle huse en del karper og suder på omkring kiloet.
Hverken suder eller karper så vi nu noget til men det lykkedes mig dog at overliste to fine skaller på match og røde vanillemajs.
Efter to timer valgte vi at pakke sammen og vi kunne her konstatere at kameraet var løbet tør for strøm… Så billeder blev det heller ikke til denne gang!

Min første fisk i sæsonnen 2009 blev således en killeørred!
Men nu er vi igang

1 svar
 1. spænder
  spænder says:

  Hej med jer.

  Er I sikker på, at I var ved den rigtige sø?

  Den lille sø der kan ses fra motorvejen, er stort set tømt for fisk nu. Der er ganske få (en håndfuld) skælkarper og lidt skaller tilbage. Ikke længere en fisketur værd – desværre.

  Søen med suder og karper (det er nu nærmere suder, karusser, guldfisk) ligger i trekanten mellem Boulevarden, skovvej og jernbanen. Søen er meget lavvandet, men rummer mange fisk under kiloet.

  Mvh Hans

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.