Så blev Odense Å åbnet

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

. Ækvator Sport har fået madikker på lager og Åen er åben så måtte vi ud. Bjarne Johansen og jeg tog i dag en tur ud til Ejby mølle hvor vi havde valgt at fiske med 13m take a part . Bjarne havde blandet foder af River og no 1 & jeg havde valgt Gran slam , black magic & no 1 fra Browning .Den første time havde vi ikke et hug og vi begyndte at overveje om vi skulle stoppe på grund af regn. Vi arbejde med flådet både med køre igennem og at holde tilbage på foder pladsen . På et tidspunkt holde jeg den tilbage 3 til 5 min på samme plads og det gav bonus .Dags første fisk er på vej i landings nettet , det viser sig at være en brasen på 1,2 kilo . Efter en lille foto serie og afkrogning fik jeg mit flåd tilbage på samme plads og det viste sig at der lige var en mere . En fin 2 kilo brasen havde taget mine 2 madikker . En halv time senere fik Bjarne hug , der kommer kraftig plask og rusk men Bjarne får den til ro og en fin rimte på 1,7 kilo glider ind over net rammen . Efter 3 timer stopper vi og det var en o.k dag. Hilsen Team Browning

1 svar
 1. superadmin
  superadmin says:

  Tillykke med fangsterne, det er nogle fine fisk, specielt på denne tid af året.

  Fik i andet end de fisk der er på billederne, f.eks. mindre skaller, aborrer o.l.?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.