2 timers tur vist sig at blive en kanon tur

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Peter og jeg fik aftalt en tur i sidste time. Jeg havde taget min søn Christian med på tur og han fik gang i 5 meter fra starten. Peter og jeg valgte at fiske med 13m take a part og det skulle vise at være en god ide . peter fik 7 brasen , lidt skaller og stor karussen på 1,7 kilo. Jeg fik 12 brasen lidt skaller. Min 7 år søn christian fik 25 skaller.Fodret bestod af no 1 og gardons fra Browning og vi brugte majs og madikker som agn . Dette var en super tur

3 replies
 1. Peter Braasch
  Peter Braasch says:

  Kanon godt gået Peter og Ulrik! Det er bare super at se at der er nogle der trodser de lave temperaturer, og får gang i noget kanon fiskeri! Og det på trods af foderet 🙂

  mvh
  Peter

 2. ulrik møller
  ulrik møller says:

  hej peter braasch. husk at det kan være fodret som gør den lille forskel 🙂 jeg tror fatisk at denne karusse er fra p.h og braasch opstarts tid i medefiskeri ….

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.