Super testtur til nyt vand

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Min første fangstrapport hertil 🙂
Fandt lige ud af at pga. syge lærer havde jeg fri hele tirsdag, så straks hjem igen og låne bilen. Afsted på testtur til Ryå, har tidligere kun fisket brasner en gang heri, og det var på jigs. Ikke super effektivt. Denne gang skulle take aparten prøves. Hurtigt derop og ud, shit der blæste meget. Nå, men nu var man kørt helt herop. Slæbe grej ned, langt om længe fik jeg gjort parat, 13 m take apart så pladsen ville ligge lige omkring 1 til 1,5 m fra den anden bred, med andre ord perfekt. Nå, men så igang. 10 g. Cralusso Torpede flåd stod ganske okay men vinden gjorde det halv svært at styre, hov der var det væk, nå, men det var måske bunden. Tilslag og straks meget tunge rusk, brasen 2,6 kg. Sådan fortsatte det sådan set i en 3 timers tid, fik en smule skaller ind på pladsen hen mod slutningen, hvor den største var 650 g. Havde flere fisk jeg ikke kunne hold på 1,20 lilla elastik, de var rigtigt pæne, plus jeg mistede flere pga. tabt kroghold. Fik i alt ca. 5 brasner og en 4-5 skaller, ialt ca. 14,5 kg. Hvilket gør at mig at min take apart meget meget snart skal til Ryå igen 😉 brasnerne vejede næsten alle omkring 2,6 kg. Håber jeg har lavet denne rapport ordentlig og rigtigt 😉

2 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Vi har overvejet Ryå i et godt stykke tid, heldigvis er gutterne på jysk specimen ikke særligt gode til at holde mund med hvor de fanger fisk 🙂

  Det lyder som et vand hvor man kan få et rigtig hyggeligt fiskeri. 10 g Torpedo lyder umiddelbart af meget, jeg forventede ikke at der var så meget strøm i åen.

  Iøvrigt har du ramt helt plet med rapporten, tags, billeder og det hele er nøjagtigt som det skal være.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.