Susåen, stryget

    NY
  • 0

Jeg var lige et par timer i Næstved.
Susåen, inde i byen, nedstrøms for stryget, er et fint sted tidligt på året, og 10 kg plus er mere reglen end undtagelsen i den sene vinter, det tidlige forår.
Her er en fin strøm, og i dag var jeg nede og lære mig lidt om at fiske med Genius flåd (en rigtig tysker prop til stærk strøm).

Jeg fiskede 11 meter TAP med, 10 elastik, 12grams flåd, 018 hovedline til 0,16 forfang til en str12+14 kød krog…
Flådet var på den lille side til strømmen, men det var netop en del af ideen, og da der ikke er dybere en ca. 1,20m var det egentligt meget fint. Resten af tacklet reflekterer bare at fiskene tager pænt ved i strømmen.
Jeg fik en enkelt fisk på ca. 400 gram og resten lå fint mellem 500- 1300g. Der var nogle meget fine hun rimter imellem.

Det lader til at prøjserne virkeligt har fat i noget med deres half’n’half flåd, halvt bladflåd halvt normalt strømvandsflåd… Who knew!!!

bingo fuel

2 replies
  1. Loui
    Loui says:

    12 gram, plejer selv at fiske det stykke med et 3 grams flåd og en 9,5 meter TAP. Det virker helt vildt…, men vandføringen er sikkert en anden nu end i midten af Maj..
    Men tak for siden og dem der har taget sig sammen til at lave lidt for den håndfuld af medefiskere der er i Danmark. Sportsfiskeren er jo næsten kun rovfisk i alverdens afskygninger 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.