Odense Å kan også……

    NY
  • 0

Odense Å kan også med rimterne, men bare ikke i så rå mængder som Susåen. Jeg tog ned i åen fredag den 3, for at prøve lykken efter rimterne. Artiklerne fra Susåen gav mig virkeligt et spark bag i, om at nu var det tiden at komme ud.

Jeg valgte at sætte mig ved Ejby mølle, hvor jeg før har haft fint fiskeri. Jeg pakkede 13 meter take-a-part ud og var hurtigt klar til at fiske. Jeg cuppede 4 kugler foder og løsfodrede lidt maddikker, første drev igennem gav fisk. Yes tænkte jeg det bliver godt. En rimte på 1,2 kg, bedre start fås ikke.

Indenfor 1,5 time fangede jeg 5-6 rimter og 2 skaller, men derefter døde fiskeriet fuldstændigt. Jeg fik dog 1 ørred og mistede en på over 1 kg som sprang ud af vandet som en stukken gris. Men alt i alt en dejlig dag ved åen som gav mig 5 kg i posen, så mon ikke jeg prøver lykken snart igen.

1 svar
  1. Bjarne
    Bjarne says:

    Hej Simon, godt at se at den lokale rende også kan give lidt fisk. Mon det er nogle der har været inde og fiske i byen efter at de har lavet stryget ?? – Jeg er spændt på at hører/se om det har betydet noget for fredfiskene. Ørrederne kan ihvertfald godt lidt stryget.
    Med venlig hilsen – Bjarne Johansen

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.