Forårskarper i Kolding

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Idag var vi en tur i “Banan-søen” eller golfbanesøen i Kolding. Vi fik først en snak med golfbanens Greenkeeper som viste sig at være en rigtig flink fyr. Vi fik lov at fiske midt inde på golfbanen, i en sø som alle kender men vi har ikke måtte fiske der før. Så forventningerne var store..indtil vi målte dybden til flotte 30cm! Men det var ikke lang tid vi nåede at surmule..
Efter max 10min var den første karpe på land, og så havde vi faktisk et rigtigt godt take apartfiskeri på forårskåde karper i størrelsen 600 – 1500gram. På grund af den ringe dybde, spurtede fiskene så bare afsted på det lave vand, og vi fik alle tre trukket elastikkerne lange! Vi brugte korte karpepoleflåd fra Exner som kunne prænsentere en stor agn på relativt lavt vand. Vi lærte at løsfodring med pellets, casters, hampfrø eller majs alt virkede fornuftigt. Især Kristians løsfodring med kogte hampfrø gav ham en hel stribe af skimmers.
I løbet af dagen kom flere af koldings fiskere et smut forbi og fik en snak. Fangsterne blev 1,5kg(2 karper) til Kasper, 4,9kg(5 karper) til Kristian og 9,8kg(13 karper) til mig selv.

4 replies
 1. Struck
  Struck says:

  Det skal lige siges at Peter “kantfisker” Braasch sad i et hjørne af søen hvor der hang et træ ud over vandet..!

  Ikke fordi jeg er bitter men da det er ham der har skrevet indlæget har han selvfølgelig lige glemt denne lille detalje 🙂

 2. kristian
  kristian says:

  Meget fine billeder , super tur selv om vi ikke var så optimistiske efter dybde måling .

  ps.
  syntes selv jeg er vældig charmerende på billed nr 2 med totalt håndværkerrøv:)

 3. superadmin
  superadmin says:

  Det overrasker mig egentlig ikke at i havde et fint fiskeri på trods af dybden. I Jensen Pool er fiskene typisk også på det helt lave, dvs. 0-50 cm vand.

  Det er jo lige før at det trækker op til en team-dyst i Jensen Pool, en 3 mod 3 event 🙂

 4. Søren
  Søren says:

  Kasper du burde efterhånden vide at peter nok skal få fusket sig til en kantplads eller en plads han har fodret på i flere dage. Ellers bliver han så pigefornærmet hehe

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.