Ryå Partie deux et trois

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Så er 2 ture mere til Ryå overstået, desværre har det ikke være muligt at fiske TAP på nogen af dem, da der på den ene blæste rigtigt meget og den anden var der ikke plads til TAP’en i bilen. Nå, men frem med feederstangen. Første tur havde jeg slæbt min storebror med og kæresten var med på begge ture. Begge ture har været præget af grove mængder skaller, og for det meste pæne af disse. Min storebror fik sine 2 første brasner plus en masse skaller (se billeder), jeg fik sammenlagt 8,5 kg skaller og 2 brasner på første tur, hvoraf den ene brasen var en ny pr. på 2,925 kg. Alt sammen på feeder fiskeri. Den seneste tur gav endnu flere skaller (mindre gennemsnitsstørrelse) da jeg fik sammenlagt, inklusiv brasner, 11,8 kg. De, også denne gang, 2 brasner var 2,7 kg og 1,8 kg. Igen på feeder/bly bundstang. Dagens største gråskalle var ca. 700 g. Turen gav også årets første rudskalle, den ses liggende på et af billederne..

MVH:
Andreas Reinau.

1 svar
 1. Rasmus Brock
  Rasmus Brock says:

  Ser godt ud deroppe ved Ryå.
  Var selv i Odense å i dag, ville have fanget nogle rimter.
  Men sådan skulle det ikke gå. Jeg fangede 10 skaller og 2 havøredder på TAP.
  Den ene havørred var en flot hanfisk på 2,14 kg som gav en rigtig god fight TAPen. Den anden var kun 15 cm og måske en af dem der er udsat fra Elsesminde ørredklækkeri.
  PS. Tak for sidst selv om du gav mig baghjul!
  Venlig hilsen
  Rasmus Brock

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.