4,5 kilo karpe på Take a part

    NY
  • 0
  • 1

den 29.03.09 var Peter & Ulrik fra Team browning på en mede tur i Vissenbjerg Skovsø. Vi mødte Victor fra O.S.K der nede. Vejret var rigtigt flot og det lugtede af fisk . Alle fiskede take a part og der blev landede lidt braserne og skaller en gang imellem . Jeg kroger på et tidspunkt en gedde som havde været på min plads flere gange men den klippede min linie. Så fik Victor over på den anden side en god fisk på. mens han kæmpede med denne fik Peter en god fisk og det viste sig igen at være en karusse på 1,7 kilo . rigtigt flot fisk ! men Victor kæmpede stadig med sin fisk . Til sidst gav den op og Victor kunne landede en hybrid mellem Karusse og Karpe på hele 4,5 kilo , super flot fisk og et tillykke med den .

1 svar
  1. Rasmus Brock
    Rasmus Brock says:

    Får helt lyst til en tur til vissenbjerg skovså. Et vand med både skaller og brasener også flotte bonusfisk som store karrusser og hybrider, så bliver det ikke meget bedre.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.