2 søer på en dag!!!

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Ja så ku jeg endelig ta mig sammen til at komme ud og mede lidt igen. Fik dårlig samvittighed da jeg hørte at struck allerede havde brugt 50kg foder i år!!! Valgte defor at ta med Kristian, casper og Kasper til pinsesøen i kolding. Jeg var så heldig at få en kant og valgte 6mtr pole. De andre blev ved med at pakke ud og havde både bundstænger og match rigget til. Men det magtede jeg da slet ik på årets første tur. Mit fiskeri startede super med en del småfisk og en enkelt bonus fisk. De andre hang lidt i bremsen måske fordi de var skræmt over det tempo jeg lagde ud i haha. Men det er kun den første time jeg har godt fiskeri og så tager struck over. Og da han får en suder lige under kiloet tror alle vist at han har vundet. Meeeen det blev alligevel til en sejr til mig med 2,81kg. Struck fik 2,36. Casper 930gr og sidst men ikke mindst kristian med 450gr. Efter en lille snak bliver vi enige om at vi da lige kan nå 3 timer i en anden sø. Nogle af os får hurtigt pakket grejet mens en anden (struck) er lidt sløv. Men vi kommer dog til søen og får hurtigt rigget en match til. Igen får jeg hurtigt en bonus fisk men så sluttede mit held også. Kristian i midten får 9 skimmers på 200-300gr og sætter os på plads. Kasper får 770gr jeg får 1,65kg og kristian ender på 3,3kg.
Et par dejlige timer ved vandet var dermed slut. Glæder mig allerede til næste tur.

Mvh Søren sørensen

2 replies
 1. Elo Kjerside
  Elo Kjerside says:

  Først og fremmest, tillykke med de gode fangster.

  Pinse sø er det den søen som ligger imellem hylkedalvej og lykkegårdsvej?

  Jeg kører fra Esbjerg i morgen for at medefiske i Kolding. Så ville jeg måske lige køre forbi for at se på pinsesøen samtidig.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.