Årets første junior klubmesterskab i O.S.K. 2009.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Endelig blev det påske og tid til årets første junior DM i O.S.K.. En del af juniorerne var på påskeferie, men alligevel dukkede der 5 ivrige juniorer op.

Vi skulle fiske i Tæppeland Søen, idet der altid er fangstgaranti om foråret. Jeg valgte at placere alle juniorerne på samme side nær vejen, idet det ville give en mere lige sektion (samme lys og vindforhold) og så var det også lettere for os hjælpere/forældre at snakke sammen og tjekke om juniorerne nu fiskede ordentligt.

Fiskeriet startede stille og roligt op og var meget jævnbyrdigt især i starten, hvor alle havde fisk næsten samtidigt.

På plads 1 sad Christoffer en af vores nye juniormedlemmer, det var hans første KM. Han startede med at fiske med modhagefrie kroge og mistede et par fisk i starten, men da der kom en anden krog på gik det bedre.

På plads 2 sad Dariusz, der fiskede med sin matchstang som han havde vundet ved DM i 2008, den var rigtig god fortalte han og med et lille karpeflåd kunne han kast den ønskede længde og præsentere agnen on the drop.

På plads 3 sad Anders P.. Anders er en af vores garvede juniorer og vidste fra sidste år at fiskeriet kunne blive svært, hvorfor han havde pakket sin lånte 11 m Daiwa Whisker ud (klubben har en del stænger som de låner gratis ud til nye juniorer og seniorer). Han fiskede med et lille flåd og kunne let se huggene.

På plads 4 sad Morten K. Morten kender søen godt og satsede 100% på polefiskeri med 4-5 meter polestænger. Han havde været ude og træne i søen optil KM og vidste at polefiskeri kunne give godt, sidste gang = 1,5 kg på 70 småskaller.

Endelig på plads 5 havde vi sidste års vinder af KM i Tæppeland Anders G.. Anders startede ud med at fiske TakeApart, og skiftede i løbet af dagen mellem denne og sin polestang.

Det var super vejr – tørt, solrigt og med en jævn rygvind. Fiskeriet gik rimeligt, der blev generelt fanget godt med fiske – Christoffer og Dariusz var dygtige (heldige) at få et par skimmers i keepnettet, hvilket betød at de andre skulle fange mange skaller for at følge med. Morten K. fik rigtigt gang i sin 4 meter polestang og fiskede røven ud af bukserne for at følge med i småskallerne. Der var ikke noget afgjort, men 15 min inden slut fangede Dariusz en karusse på 1,33 kg, hvilket betød at han vandt 1 afdeling af KM med en samlet vægt på 3,330 kg, mens Morten K. blev nr. 2 med 2,050 kg (havde Dariusz ikke fanget karussen, havde Morten vundet !!), som nr. 3 kom Christoffer med 1,660 (flot debut), nr. 4 blev Anders P. med 1,170 og nr. 5 Anders G. med 0,640 kg.

Dermed er vi kommet i gang med året 2009 og næste KM for juniorerne bliver lørdag d. 16 Maj i Rønninge Moserne, hvor jeg håber at endnu flere af vores juniorer vil deltage.

Med venlig hilsen Bjarne Johansen (juniorleder i O.S.K.).

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.