Efter Hundetræning

    NY
  • 0
  • 1

Da jeg havde brugt hele lørdagen med at få røvfuld i Odense Å af Jakob Øskov Hvar jeg ikke i humør til at fiske søndag. Så jeg fik lavet brænde vasket tøj o.s.v. Da alt dette var overstået smed jeg hunden i bilen og kørte ud til en af mine marker hvor jeg vidste der var agerhøns. Men de ville ikke blive sidende da hunden tog standen og fløj ind på naboens mark. Slukøret gik jeg ned til min karpe sø som ligger lige ved siden af, hvor jeg ville drikke min medbragte cola. Da jeg kom derned så jeg md det samme 4 karper mellem 4-6 kg svømme rundt. Pludselig var gårdagens nederlag glemt og jeg stod oppe ved bilen hvor mit grej havde overnattet. Jeg fik hurtigt pakket 11,5 m t.a.p. med hollow elastik 0,5 gr cralusso flåd samt str. 12 krog ud. Jeg cuppede 4 kugler foder samt majs og pellets horefter jeg målte dybde ca 35 cm (arghhhhhhh). Efter en time uden hug (dog havde ca. 10 karper været inde og kigge på min boks) satte jeg stangen i holder og tænke på at køre på genbrugspladsen med alt grejet, så skete der pludselig noget, flådet gik under og jeg greb stangen og mærkede straks fast fisk (nøj hvor kan sådan en elastik blive lang), efter ca 15 min. kunne jeg lande en flot græskarpe på 2,1 kg. Derefter skete der ikke meget andet end en rudskalle på 30 gr. prøvede at inhalere 2 majskorn hvilket sikkert skyldes at karpen havde været igennem foderfeltet ca. 50 gange. Nu skal jeg ud og træne hund igen mandag så mon ikke der skal prøves i den dybe ende denne gang.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.