Fede dage på Nyborg Vold

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Så tror jeg det er min tur til at skrive lidt om et par fisk.
Langfredag tog jeg alene en tur på Nyborg Vold for at træne lidt TAP. Jeg havde valgt at prøve i noget af Vandværksgravens DM stykke, hvor der er ca. 3,5 m vand. Efter 4 timer kunne jeg indveje 78 stk. fisk med en vægt på 5,88 kg.
Lørdag var jeg af sted igen og havde bestemt mig for at fiske pool i samme vand bare på en plads, som vil få nr. 2 på det stykke. Efter 4 timer var der 60 fisk, og her var vægten 4,56 kg.
Jeg ville gerne have vist nogle billeder fra de to ture, men jeg var alene, og så er der svært at fotografere sig selv med fisk.
I dag påskedag fik jeg lokket Kim og hans søn Andreas med ned til Ravelinsbroen, hvor vi skulle fiske på ca. 1 m vand. Vi tog derned ved 10 tiden, og klokke 12 gik vi i gang. Tak skal du ha. Solen lige i øjende. Solcremen ligger derhjemme. Hvordan skal det dog gå.
Andreas og Kim havde fisk med det samme, de havde fået pladserne nærmest broen. De havde imidlertid fået 4 – 5 fisk, før der var liv hos mig, og så gik det bare derud af. Ja jeg bliver lidt forpustet, nu hvor jeg skriver om denne dags oplevelser.
Nå men dagen får en ende, og 4 timer efter slutter vi. Jeg har ikke haft tid til at se så meget efter de andre. så jeg aner ikke, hvor meget de har fanget, men fisk har vi.
Samlet vægt 41,300 kg fordelt på Kim 12,080 kg, Andreas 13,660 kg og mig selv 15,560 kg. Som det kan ses på billederne, er vi ikke de skarpeste fotografer. Men sikken nogle fede dage på Nyborg Vold.

2 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Det er nogle flotte vægte i fik, var det stort set kun skaller, eller var det mere blandet med mindre rimter og skimmers?

  Det lover jo godt for efterårets DM, at der er så mange fisk i voldgravene.

 2. Bjarne
  Bjarne says:

  Hej Steen, dejligt at hører at der stadig er fisk i Nyborg, glæder mig meget til DM i år, hvor vi skal fiske i voldgraven og dejligt at hører at du trods tidligt på året kan få nogle gode vægten.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.