Påskefiskeri i Marielund ved Kolding.

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Ja, som kom der også gang i Marielund søen ved Kolding. Jeg skulle over til Kolding da den gamle er ved at lave en film om skoven og søen så derfor skulle der bruges en som fiskede ved søen. Nu vidste han jo godt hvem han skulle ringe til i det hans søn have slidt nogle stænger tynde i den sø.
Så jeg ankom til søen cirka klokken 9.15 og var færdig med tilrækningen klokken 10.30 uha. ny rekord. Nå men jeg fik foderet pladsen op med et par kugler af ½ Kg VDTE Turbo black plus VDTE Bream basic mix ½ Kg. Cirka klokken 12.00 havde jeg omkring 10-12 skimmers (små brasen) efter en halv time kom Peter Rødsgaard fra Team Browning forbi, så vi fik lige en lille snakke om hvordan fiskeriet er idag i Marielund i forhold til de go’e gamle dage.
Klokken 14.30 tog jeg Keepnettet op og talte 26 skimmers og 5-6 små skaller så jeg vil gætte på 7 til 10 Kg ialt. Så det var go tur!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.