Tur i Odense Å

    NY
  • 0
  • 1

Så har jeg været en tur mere i Odense Å, for at prøve at se om jeg kunne få ligeså fint fiskeri som sidst. Denne gang valgte jeg at fiske 11 meter Tap, med et 2 gr flåd.

Jeg startede med at cuppe 4 kugler, fyldt med madikker og majs. Samt jeg løsfodrede lystigt med slangebøssen. Der gik lidt tid inden der kom lidt fisk, og det startede i det små, men efterhånden kom de større fisk.

Ligesom sidste gang fanger jeg en god brasen inden der kommer gang i rimterne. Brasenen vejede 2,5 kg og gav en rigtig god fight. Men så kom rimterne og denne gang var der en del større fisk, jeg havde nok 5 fisk over kiloet.

Den største af rimterne vejede 2,2 kg, det var nok lidt af en drøm at fange en rimte på over 2 kg, hvilket ikke helt er hverdags kost. Alt i alt havde jeg 18 kg i rusen. Så selvom jeg ikke havde ligeså mange kilo som sidst, så fik jeg så bare lidt bedre fisk…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.