Tur til Guden åen med hård blæst

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Rikard og jeg var på en træningstur i Gudenåen. Vi tog 3 timer først ved vasen. det var en hård vind fra siden og der var flere gang hvor vi næsten ikke kunne holde 13 meter take a part. Der gik lige en 5 – 10 min. så kom fiskene . efter 3 timer havde Rikard fået 5,5 kilo og jeg havde 10 kilo. Vi fik pakket sammen og kørte op til Stevnstrup for at tage 3 timer mere. Der var ikke så meget vind deroppe men mere strøm . Der var fisk lige fra starten og fik arbejdet med take a parten i 3 timer . Rikard havde 11,1 kilo og jeg havde 8 kilo .

1 svar
 1. superadmin
  superadmin says:

  En rigtig fed tur, selvom det er en kende hårdt at fiske 2 x 3 timer, hvad det inkluderer af udpakning, indpakning, ompakning og indvejning.

  Blæsten var specielt ved Vasen så hård at vi flere gange brugte mere energi på overhovedet at holde stangen, selvom der var fisk på. Ved Stevnstrup var det bedre, men her var vi også sidst på eftermiddagen, hvor vinden løjede lidt af.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.