Kolding på tur

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Så har kolding drengene været på tur igen. Denne gang til et velkendt vand men på nye pladser. Vi ville fiske pole og bund men da der kun var 1mtr vand på 7 mtr pole riggede vi lige matchen til for en sikkerheds skyld. Fiskeriet startede for mit vedkommende godt med skaller fra starten på både bundstang og matchstangen. De andre havde lidt svært ved at få gang i fiskene i starten med efterhånden fik de gang i fisnkene. Især mig og kristian havde et udmærket fiskeri på især match fisket oppe i vandet. Efter de 4 timer vejer vi ind og første mand er mathias med 1,35kg deriblandt en flot rudskalle på 890gr. Så kom casper med 2,14kg. Struck med 2,36kg. Mig(søren) med 14,97kg og sidst men ik mindst kristian med 5,37kg. Super fiskeri med masser af fisk og lækkert vejr.

Mvh Søren sørensen

2 replies
 1. Struck
  Struck says:

  Vi havde egentlig prøvet at undgå en tur til Jels men Kærgaard blev ved med at sige til os at det var en fejl..!
  Da han til sidst var ved at blive ked af det måtte vi jo købe et dagskort og prøve en enkelt tur 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.