Videåen

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

I søndags var gutterne fra Kolding i en tur i Videåen for at træne take apart. For både Kristian og Casper var det første gang i strømvand, så forventningerne var store før start.
De første 2 timer var der en del strøm i åen, og vi fiskede med cralusso og lollipops på 8-12 gram.Dybden på stykket ved Nørremølle bro er bare super…der er lige 50cm fra flåd til stangtop på en top4! Vi fangede skaller på 100-200 gram ved at føre flåddet roligt over foderpladsen. Ikke holde helt stille, men føre agnen. Hvilket ikke var såå let i den kraftige vind, men de gik til opgaven med krum hals. Efter nogle timer stoppede strømmen og fiskeriet skiftede til et sværere skallefiskeri med almindelige runde poleflåd af typen R-inox eller serie 30 i 4-5 gram. Efter strømmen stoppede, kom der også nogle flotte rimter ind på standpladserne og alle…(bortset fra mig selv selvfølgelig!)fik nogle af de større fisk på land.
Kasper Struck fik omkring 3,9, jeg selv havde 4,03, Casper fik 4,05 og Kristian 5,7kg.
Desværre havde vi fisket mod hinanden, så jeg måtte lægge ører til en del klog snak under den traditionelle tur til Mac Donalds på vej hjem 🙂
Men super fed tur til et af danmarks klart bedste vande hvis man vil træne take apart i dybt strømvand.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.