Flere arter på en dag, store som små….

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Så er Ryå besøgt igen. Grove mængder skaller som betaling. Fik på en 4-5 timer 20 kg skaller. Nogle få pænere rudskaller, gråskallerne var langt overvejende i den pænde ende, de største var omkring 800 g. Det hele på TAP. Fiskede med majs på en hæftig str. 8 eller 10 krog til sidst for at hæve gennemsnits størrelsen eller for at komme igennem ned til brasnerne som jo nok var der. Løftede lige tacklet (TAP) og så at der kun var en lille majs igen, naaaa hvaaaaaaaaaa vi prøver med den ene, nå, der røg flådet under. BRASEN! ka slam.. øhhh pæn brasen vist. 2 min senere kom den lidt til overfladen, det første jeg ser er de rundere finner, DET DER ER IK NOGEN BRASEN! og nej det var det heller ik, efter en lang og sjov fight fik jeg en godt fightende Ryå karpe på 2,8 kg op på land. Smuk, slank, muskuløs fisk. Nu skal det lige siges at jeg fiskede med hollow elastik og karpetop pga. brasnerne så det var ikke vildt skræmmende, men hyle sjovt 😀 Flådet var forøvrigt et Cralusso Shark 5 g’s, jeg tror det havde været bedre med et flåd med større belastning for at komme til bunden hurtigere, det må vi prøve næste gang……… Den perfekte afslutning på en god påskeferie..

Alt for trælst at jeg ikke kunne komme med til Gudenåen om mandagen, det her var om søndagen, men desværre var der ingen bil til rådighed, og gymnasiet krævede alt for meget tid til afleveringer… I will be back.

MVH:
Andreas Hegner Reinau.

1 svar
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  Hej Andreas

  Flotte fisk og sikken en karpe, det var godt at du havde det kraftige grej på. Mon der er plads til en O.S.K. tur med 10-15 deltagere i “din å”. MVH Bjarne

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.