Koldings klubmesterskab i marielund

Så kom dagen hvor vi skulle starte vores klubmesterskab. Vi havde valgt marielundsøen og vi måtte kun fiske pole en foderbegræsning på 2kg. Vi var 5 der mødte op denne dejlige solskins mandag eftermiddag. Ole trak kant. Så kom kristian efterfulgt af jesper, mig(Søren) og mikkel på kant. Fiskeriet skulle vise sig at være utrolig sløvt, og da kristian allerede får en stor skalle som første fisk er vi andre allerede kørt bagud. Men stille og roligt får vi fat i lidt småfisk. Nogle flere end andre som det jo altid er. Efter 2 timer knækker kristian hans næsten nye 7mtr pole(browning :o)) da han skal fiske hans håndklæde op af søen og det kan vi andre jo kun grine af. Da de 3 timer er forbi vejer vi ind og det slutter således:
1 Mikkel 1,45kg
2 Søren 2,1kg
3 Jesper 1,67kg
4 Kristian 1,25kg
5 Ole H 0.3kg

Mvh Søren sørensen NR 1 i kolding. Indtil næste gang :o)

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.