Munkedammen

    NY
  • 0

Så har jeg været på en lille aftentur til Munkedammen i Odense. Mit mål var at fange en god karpe på Tap´en. Jeg satte mig nede i det velkendte hjørne og jeg hev min Drennan Margin Carp 8,5 m frem, men en 2,1 mm solid elastik.

Så der var rigget op til kamp. Jeg fodrede udelukkende med majs og Panda pellets. Og der gik da ikke længe inden der var aktivitet på pladsen, men det var ikke just karper.

Det var primært brasen, skaller og enkelte karusser. Men 2 karper blev det da til, største karpe var 800 gr. Så jeg har stadig til gode at få luftet elastikken ordentligt. Men stadig en fin tur hvor jeg kunne indveje 9 kg fisk 🙂

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.