Landsholdsudtagelse i Gudenåen d. 2 og 3 maj

OPDATERET!!!

Pga. 2 afbud fisker seniorerne nu i 2 sektioner, en med 9 og en med 10 mand. Juniorerne fisker ved Stevnstrup begge dage.

Så er de sidste tilmeldinger kommet til Landsholdsudtagelsen.

Vi bliver 21 senior og 4 junior.

Sektioneren vil blive fordelt således:
Sektion A ved Vasen
Sektion B ved Stevnstrup
Sektion C ved Stevnstrup
Juniorsektion ved Vasen

Juniorer vil fiske i en samlet sektion, op mod A-sektionen, derved vil der blive mulighed for at trække en kant i alle sektioner.

Fredag aften (den 1/5), omkring kl 21.00 (eller når alle er kommet, af dem der overnatter fredag), vil der blive trukket lod om sektionerne, så der er mulighed for at pakke biler om, og få arrangeret kørsel. De 4 der ikke kommer fredag aften, vil få deres sektioner pr. telefon lige efter lodtrækningen.

Lodtrækningen vil foregå ved standpladserne lørdag kl 10.30 og søndag kl. 8.30. Ifølge Peter B. og Kim, er gangstien bag sektion A og Juniorsektionen ikke den bedste at køre grejet på længere, da de har kørt med større maskiner på stien.

Vi forventer at alle har læst DFDS mederegler grundigt igennem (kan findes under filer på forsiden).

– Der må max bruges 17 L fugtet foder, incl majs, hamp og andet man har tænkt sig at komme i foderet.
– Max 2½ L agn.
Foder og ang vil blive kontroleret således: 1 time før fiskeriets start – (dvs lørdag kl 11.30 og søndag kl 9.30) tjekker fisker på standplads nr 1,2 og 3 – fiskerens foder og agn som sidder på plads 1. Derefter tjekker fisker på standplads 1,2 og 3 foder og agn på fiskeren som sidder på nummer 2. Derefter 2,3 og 4 tjekker nr 3. Derefter 3,4 og 5 tjekker nr 4. osv.
– Efter heavybaiting, må der kun fodres med foderkugler der kan være i en lukket hånd, og kuglerne må kun klemmes med 1 hånd.
– Fiskeren må ikke forlade standpladsen under fiskeriet, medmindre man skal “på naturens vejne”
– Man skal sidde på sit nummer.

Ang parkering:

Ved Vasen (det er navnet på vejen, der går ned skråt over for tanken, når man kører ind mod Randers af Viborgvej):
Der skal parkeres ved kolonihaven, da der arbejdes ved pumpestationen.
Læs grejet af, og parker derefter bilerne bedst muligt, så de fylder mindst muligt, og ikke holder i vejen. Vi vil jo gerne kunne komme og parker der igen…

Ved Stevnstrup (for enden af Engvej):
Læs grejet af, og parker derefter bilerne bedst muligt, så de fylder mindst muligt, og ikke holder i vejen. P-pladsen bruges af dem der skal sætte både i vandet, så derfor skal der være plads til at de kan komme omkring med deres bådtrailer. Parker evt oppe på græsset, ved bænken.

Overnatning:

Prisen for 2 overnatninger incl morgenmad, 1 aftensmad og 1 rengøring bliver omkring 375,- pr. person (Det er de priser vi har fået opgivet indtil videre).

Aftensmad fredag:
Vi vil lave en fællesspisning på Jensens Bøfhus fredag aften omkring kl 19.00. Vi vil reserver bord – og vil derfor gerne have en tilbagemelding om hvor mange der kan/vil med. Du kan sende en mail til Stig senest torsdag den 30/4 kl 20.00, eller pr sms til Stig 28830283, senest fredag den 1/5 kl 12.00.

Vel mødt i Randers.

Hilsen
Ole Haugnes og Stig Thomsen

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.