Pole træning i jels

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Fredag den 24 havde jeg fået lokket kristian med til en af de velkendte pladser i jels hvor der næsten altid er et godt polefiskeri. Det skulle dog vise sig at være svært fiskeri denne dag. Vi fisker begge med 7mtr pole med der går laaaang tid før vi mærker første fisk som kristian får. Han begynder at få en fisk i ny og næ imens jeg bare står og kigger på. Efter 2 timer har jeg kun fået 4 fisk mens kristian har en del mere. Jeg begynder efterhånden at hænge lidt med mulen og er tæt på at kyle alt grejet i søen og finde en fluekæp frem og hoppe i åen. Men da det ser mest sort ud så vender det pludselig. Fiskene har langt om længe fundet mit foder og et historisk comeback er igang. Så det ender med at jeg henter kristian og slår ham endda med 1,5kg. Så efter 4 timer vejer kristian 3,7kg ind og jeg ender på 5,2kg.

Dagen efter er vi ved søen igen sammen med kasper og mathias. Vi vælger nogle pladser som ligger lidt i læ for den syge vind. Skidt valg fordi efter 2 timer er det kun mig der har fået 2 skimmers. Så vi vælger at rykke op i nedersøen for at fiske lidt pole fra badebroen. Der vælter vi rundt i fisk fra start til slut. Vi fisker kun 1 time og 20 min og vægtene bliver således: Casper 4,33kg. Kristian 4,51kg. Søren 4,49 og ikk mindst mathias(junior) med 4,18kg. Vi fiskede 3-6 mtr pole og der var fisk overalt. Mathias var så heldig at ha lidt majs så hans fisk var en del større end dem vi andre ku fange. Han smed desværre en stor aborre 5 min før tid som havde givet ham sejren.

Mvh Søren sørensen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.