Suder og rudskaller på TAP

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Lørdag den 2/5 valgte kristian og mig at køre til gudenåen for at se lidt landsholds udtagelse. Vi tog da lige grejet med da jeg kendte til en lille sø med en del suder og rudskaller som lå i nærheden. Kristian mente vi skulle fiske tap hvilket jeg da var frisk på at prøve. Jeg lånte en stang af kristian og vi kom stille og roligt igang. Kristian valgte at cuppe lidt majs og pellets og jeg fodrede med trabucco team master supreme med masser af majs i. Der var rudskaller fra første kast men kun små fisk. Stille og roligt begynder der at komme lidt større fisk ind mit foder. Alle småfisk springer tit fri af vandet og masser af bobler fra bunden. Der går heller ik lang tid før første suder er på krogen. Lidt panik da det er min første “store” fisk på tap, men ind kommer den da. Derefter går det stille og roligt med masser af små rudskaller og en enkelt suder i ny og næ. Efter små 4 timer vejer vi ind og kristian har fået 1 suder og samlet vægt på 3,1kg. Jeg har fået 5 suder og samlet vægt på 8,4kg.

Søndag er vi i søgård sø hvor den skal stå på pole og bundmede. Kristian får dog aldrig pakket sit grej ud og vælger i stedet at kigge på mesteren :o). Efter 3 timer i regn har jeg fået 8,8kg blandet skaller, rudskaller, flirer, aborrer og 2 brasen på 7-800 gr.

Mvh Søren sørensen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.