Husk tilmelding til Fynsmesterskaberne !!!

Så er det ved at være tiden til at få sig tilmeldt FM for juniorer i Rønninnge Moserne d. 30-31.05, p.g.a. det praktiske arbejde med overnatning og fællesspisning er der tilmeldingsfrist søndag d. 10.05.2009, i kan læse mere om arrangementet under kalender her på medesiden.dk. – NB jeg har fået ny email adresse bjbp@sol.dk

M.h.t. senior og senior begyndere er deres første afdeling d. 24.05. i Langesø se endvidere info i kalenderen, der er tilmeldingsfrist d. 17.05, således at vi kan få klargjort pladserne en uge før, vi er p.t. kun 5 tilmeldte.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen tlf. 66178776 / 29902892 / email: bjbp@sol.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.