Klubmesterskab Påby/Stallerup kanal

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Tirsdag d. 5 maj skulle vi fiske klubmesterskab i kanalerne ved Harte Dons søerne. Søerne og kanalerne har de sidste par år været biomanipuleret ret kraftigt, og så sent som denne vinter har der været elfisket og trukket net i kanalerne.
Vi skulle fiske i Påby/Stallerup kanalen, lige hvor den løber under Esbjergmotorvejen. Her har vi i gamle dage holdt 2.divisionsmesterskaber og masser af klubaftener. Vores forventninger var små, idet ingen havde fisket siden biologerne havde fisket tonsvis af fredfisk op af søerne.
Men meget overraskende var der fisk lige fra start. Vi fiskede alle 5-7m pole i starten og jesper fik fisk lige med det samme. Det var mest små flirer i 100-200gram vi fik, samt enkelte skaller hist og pist. Man skulle starte på pole i midten af kanalen som er 15-18m bred og så gradvis gå længere over efterhånden som fiskeriet blev sværere. Jeg endte med at fisk match med en crystal waggler over mod modsatte bred og fik pænt med fisk til sidst. Som en ekstra bonus havde vi lokket gamle Martin Poder med ud igen..og hans gamle Milo hat kom også frem i lyset igen!
Mikkel vandt suverænt trods en sløv start, desværre fik vi ikke taget billeder at fangsten…det begyndte selvfølgelig at regne lige 15min. før vi stoppede!
Dagens resultat var:
Mikkel 9,3kg
Jesper 6,2kg
Peter 4,68kg
Poder 4,61kg
Og det på kun 2 timer og 45min! Kanalerne ved Dons er fuld tilbage i gammel form. De er iøvrigt ganske gode trænningsvande både til Lammefjordens udtagelse og til årets senior-DM.
Nu ligger Mikkel klart nr.1 i vores klubmesterskab…:)

Peter B

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.