Ping Pong Panda Cup

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

St. Bededag var der 3 tilmeldte til ping pong panda cup i Jensen Pool. Derudover var der nogle flere der havde fået tilbuddet om at komme med, men de skulle noget andet (passe børn, konfirmeres, til polterabend o.l.).

Vi mødtes kl. 9.00 til en gang morgenmad indenfor, med hjemmelavet marmelade, ost og friskbrygget kaffe.

Her trak vi også lod om pladserne: Ole trak “afløbet”, Rikard fik Panda Bay, mens Simon sad i rhododendronerne.

Vi pakkede stille og roligt ud, og kunne se karperne være aktive flere steder i søen, hvilket tegnede positivt. Vejret var ikke 100% med os, det regnede en del i perioder, heldigvis havde vi alle vores fine, innovative regntøj på, så vi blev slet ikke våde.

10.15 var vi klar til at fiske, og vi cuppede de første kugler på de dertil udvalgte pladser. Simon satsede på at fiske ude i suppen, mens ole både foderede bag afløbet og ude i suppen. Jeg valgte at skyde pellets og majs til modsatte bred, og så fodre en anden plads ude i suppen. Som foder brugte jeg rent TTX-majs, som er et overskudsprodukt fra produktionen af majsolie, og det fungerede såmænd ok.

Efter et lille kvarters tid var der stille og roligt kommet gang i fangsterne rundt om på pladserne. Ole var den første til at få fisk, men vi andre kom hurtigt efter ham. Dagens dyst gik på at fange den største guldfisk, og her fik jeg allerede i dagens første fisk en ok kandidat, nemlig en knaldrød satan på 160 g.

Selvom vi dystede om største guldfisk, kunne vi jo ikke dy os, og fiskede også ekstremt lavt (max. 20 cm vand) efter karperne, og vi fik da også nogle. Jeg fik den første efter ca. 20 minutters fiskeri, og til højlydte buh-råb kunne jeg køre nettet under en fin spejler omkring 2 kg.

Fiskeriet var ikke på toppen, muligvis pga. det ustadige vejr, hvor der kom spredte byer, og det faktisk var en smule koldt.

Efter små 4 timers fiskeri blev vi enige om at det var tid til frokost, og vi indstillede fiskeriet.

Jeg indvejede 5 gode karper og en del småkarper og guldfisk, og havde totalt 10,5 kg. Største guldfisk var 160g.

Ole havde 5,3 kg, heriblandt en rigtig flot spejler på ca. 3,5 kg, og et par koier. Ingen guldfisk var større end 160g.

Simon havde ikke fået nogle af de store karper, til gengæld havde han et par flotte koier (bl.a. en hvid, sort og orange spejler). Han havde også en ok guldfisk, men den var desværre kun 150g, og dermed vandt jeg vores lille dyst.

Billederne kommer, når simon får filmen fremkaldt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.