Invitation til Interpole 2009

    NY
  • 0

Sidste år i Silokanalen fik vi en invitation til et stort stævne i Tyskland, på grænsen til Holland. Nu er selve invitationen ankommet og der kan ses mere info her: http://palazzo-uersfeldi.de/html/interpole2009.html

Bemærk at stævnet KUN er for take-apart, så der er ingen grund til at pakke feederstængerne 😉

Fredag og Søndag fiskes der i julianakanalen i Holland. Lørdag fiskes der Tandem-fiskeri i et carp fishery.

Holdkonkurrencen er for 4-mandshold, mens tandem sjovt nok er for 2-mandshold.

Prismæssigt koster det 180 euro for et 4-mandshold, beløbet dækker både fredag og søndag. Tandem koster 25 euro pr. 2-mandshold. En hytte fra torsdag til søndag på en campingplads lige ved siden af fiskevandet koster 250 euro (samlet pris for op til 6 personer).

Fiskeriet er IKKE nemt! Forvent vægte under 1 kg i Julianakanal, dog med vindervægte op til 10 kg for dem der er rigtig hårde til at fiske take-apart. Jeg har nogle tips fra nogle lokale, hvis der er nogle der har mod på at stille op.

Der kommer hold fra det meste af Europa til dette stævne, og man har her chancen for at suge lidt international stemning til sig.

Tilmelding: Hvis man har lyst til at deltage i dette stævne skal man hurtigst muligt kontakte mig via mail (s001852@gmail.com), og så vil jeg forsøge at sammensætte et hold.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.