Jels voldsted

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Lørdag den 23 maj tog mig og casper til jels voldsted for at bade lidt madikker. Casper riggede 2 match og 7mtr pole til. Jeg riggede 7mtr, match og bundmede til. Det skulle dog vise sig at være pole der virkede idag. Fiskeriet startede meget sløvt og der skulle gå en lille time før vi havde fået lidt fisk i nettet. Men så kom der også godt gang i den. Jeg fik kun små brasen og flirer mens casper fik skaller, så jeg kører stille og roligt fra ham. Efter 3 timer smider casper en fisk han ik har mulighed for at holde og kort tid efter får jeg en lille fin suder på 800gr. I aller sidste kast får jeg så en go brasen på 2kg og dermed var det slut. Casper vejer 5,907kg ind og jeg vejer 14,309kg ind. Den præcise vægt skyltes caspers nye berkley digital vægt :o)

Mvh Søren sørensen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.