Jels voldsted part 2

    NY
  • 0
  • 1

Efter fiskeriet igår valgte mig og casper og fiske samme plads igen idag i håb om at der var kommet nogle større fisk ind over foderet. Det var der ikk!!! Det blev en lidt sløv fornøjelse hvor fiskeriet aldrig kom for alvor igang. Hverken på bundmede eller på pole. Vi brugte stort set identisk foder i form af sensas gros gardon og spezial anglaise. Jeg brugte mondial brasen flavour og casper brugte v.d.e. Måske var det det der gjorde forskellen, for efter 4 timer ku jeg indveje 7,739kg og casper måtte nøjes med 1,063kg. Men vejret ku vi da ik klage over denne gang :o)

Mvh Søren sørensen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.