Landsholdsudtagelse nr. 2 – Mere information

Så er der det sidste information om den kommende landsholdsudtagelse i Lammefjorden.

Vi fisker på det første stykke af markvejen, lige hvor den mødes med hagesholmvej. Markeret med rød på kortet.

Standpladserne bliver lange, omkring 15 meter, for at sikre at der er fisk til alle.

Bemærk at det på dette stræk kan være nødvendigt at fodre MEGET forsigtigt, 4-5 kugler via polecup til at starte med og 0-3 kugler mens vi fisker, for ikke at skræmme fiskene, heller ikke hos naboen.

Ligeledes anbefales det at rigge minimum 1 top op med lang line mellem flåd og top, for at kunne svinge et tackel mod modsatte side, hvis vind og overfladestrøm tillader det. Pole er selvføligelig ikke tilladt, de normale regler for stanglængder gælder også ved svinger-tackel.

Der bliver ikke hul mellem sektionerne, og juniorerne fisker på de første pladser ved Hagesholmvej, så der kun bliver 1 reel kantplads hos seniorerne.

Det bliver tilladt at have de 2 forreste ben i vandet, arrangørerne opfordrer til at man benytter sin platform som vist på billederne, da dette er en velkendt, afprøvet metode. Bemærk at bunden er blød i kanalen, så benene på platformen skal KUN lige i vandet, for at de står på sikker grund. Hvis man ønsker det, må man selvfølgelig også sætte de 2 forreste ben på boksen i vandet.

Husk begrænsningerne på agn og foder, hhv. 2 og 8 liter.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.