Fyns mesterskab for juniorer 2009

  NY
 • 0
 • 1

Spændende fiskeri, tæt løb og masser af hygge var hovedoverskrifterne ved dette års åbne fynsmesterskab i medefiskeri.

Det var Odense Sportsfiskerklub, der stod som arrangør og fiskevandet var deres egne moser i Rønninge, hvor FM blev afholdt over 2 dage. Vi havde lejet spejderhytten, idet vi havde håbet på at der ville kunne tiltrække juniorer fra andre steder end Fyn, men desværre var der kun 8 deltagere fordel på 5 fra O.S.K. og 3 fra Nyborg, med de fik sig tilgengæld en meget hyggelig og spændende weekend.

Lørdagens fiskeri var rimeligt, der kunne fanges skaller på alle pladser og flere prøvede at fiske efter suderne, men de var ikke så aktive og der kom derfor ingen af de stor dyr i keepnettet.

Resultatet var som følgende:

Morten Kirkegaard 2,550 kg, Andreas Kristofferen 2,460 kg, Dariusz Ludvigsen 1,700 kg, Anders Pallisgård 1,070 kg, Christian Guldager 0,640 kg, Thor Nyholm 0,510 kg (hans første medekonkurrence nogensinde) og Anders Gormsen med 0,470 kg.

Lørdag aften havde Dennis (Anders Pallisgaard far) tændt op i grillen og der blev spist nakkekotteletter, kylling, pølser og salat indtil alle ikke kunne spise mere.

Efter spisningen gik Bjarne til til mosen og pakkede sin Browning Beryllium C-spec take-apart stangen ud, der skulle fiskes efter sudere (artikel kommer senere) – stangen gik på omgang blandt juniorerne og de fangede lidt Rudskaller, indtil de skulle hjem og i seng.

Søndag morgen var alle friske og TV2 var nogle af de første der kom. TV2 er p.t. ved at lave en rækker film om lystfiskeri og der vil til september bliv sent ca. ½ time om medefiskeri (jeg skal nok lave et notis på medesiden når jeg kender dato og tidspunkt).

Der blev igen trukket lod om pladserne og alle gik stille og roligt igang med at pakke ud. Søndagens fiskeri skulle vise sig at blive meget interessant, de stor fisk var trukket ind på forfodret fra om lørdag og der blev fanget ikke mindre end 5 sudere og en del blev mistet, idet de rettede krogen ud eller blev tabt. Anders Pallisgaard, havde et hug på sin TakeApart og fisken (nok en karpe) tog et udløb på 15 meter inden hovedlinen knækkede.

Den samlede stilling blev som følgende:

Nr. 1 Mathias Christensen med 5 p (4+1) og 6,800 kg (hans 3 indv. FM titel i træk – godt gået). Nr. 2 Morten Kirkegård ligeledes med 5 p (1+4) og 4,000 kg, nr. 3 Dariusz Ludvigsen også med 5 p. (3+2) og 5,430 kg, nr. 4 Andreas Kristoffersen med 7p. og 3,430 kg, nr. 5 Anders Gormsen med 11 p. og 3,050 kg, nr. 6 Anders Pallisgaard med 12 p. og 1,800 kg., nr. 7 Thor Nyholm med 13 p. og 1,250 kg og endelig Christian Guldager, der kun fiskede 1 dag med 15 p. og 0,640 kg.

Til slut tak til Ækvator Sport for de fine præmier og på gensyn i 2010, hvor vi håber på at der er lidt flere der har tid og lyst til at deltage.

Bjarne Johansen (juniorleder i O.S.K.).

2 replies
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  Hej Peter

  De fleste fiskede med pole og enkelte med matchstangen, således at de bedre kunne tackle suderne. Der var kun 1 der fiskede takeapart, men han fangdede ingen stor fisk.

  Jeg brugte dog min taktapart om aftenen/morgenen og fangede 23 kg i suder og brasen, men mere herom senere.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.