Morgenfiskeri i Rønninge Moserne – skide sjovt.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Selvom jeg er skiftet til Team Browning er jeg stadig medlem af O.S.K. og har derfor adgang til Rønninge Moserne ved Langeskov.

Den nye medekontaktperson for seniorerne i O.S.K. Dan havde fortalt at morgenfiskeri i Rønninge Moserne skulle være helt perfekt, så i forbindelse med junior FM som blev afholdt over 2 dage, besluttede jeg mig for at gøre forsøget.

Efter at vi havde spist aftensmad, kørte Mike hjem efter sit karpegrej og vi gik ned i enden af den store sø (der er 3-4 søer i området) jeg pakkede min Beryllium Karpe Take-Apart ud og Mike 3 karpestænger.

Mike fodre op med forfoder og pellets på 3 pladser, men jeg fodrede op på 2 pladser med majs, pellets, Brownings Halibut BBQ samt div. rester hjemme fra kælderen.

Der var næsten fisk med det samme, især rudskallerne var meget aktive og det lykkedes også at fange 2 sudere inden jeg ikke kunne se mere kl. 23.30 og fik op for at sove.

Mike havde slået telt op og sov ved karpestængerne hele natten, han havde et enkelt run af en stor brasen som han desværre mistede ved landingsnettet.

Næste morgen kl. 04.30 ringede uret og kl. 04.44 havde jeg først fisk på krogen og så gik det ellers stille og roligt de næste par timer. Der var meget aktivitet på især den ene fodreplads og der blev ialt fanget 4 Brasen, 8 Suder og en del skaller ialt 23 kg. Største Brasen var på 1,8 kg og største suder på 2,6 kg – det var rigtigt sjovt.

På far´s dag d. 05.07 tog jeg så afsted igen, uret ringede kl. 03.00, kl. 03.30 i bilen, kl. 04.00 ved Rønninge Moserne og kl. 04.30 klar til at fiske på en anden plads i Rønninge Moserne.

Igen blev Take-Apart pakket ud og der blev cuppet forfoder med majs og pelles ud på 2 pladser. Det går lidt langsommere, når der ikke er fodret op i forvejen, men i løbet af de 4½ time, jeg fiskede fangede jeg 4 Brasen og 4 suder samt 9 skaller, ialt 13 kg med største brasen på 2,2 kg og største suder på 1,6 kg.

Jeg havde desuden 2 udløb af karper, den ene trak 10-15 meter Hollow elastik ud, hvorefter den rettede min sorte 14´ Owner krog ud – næste gang skal jeg have endnu større kroge med og så skal en af de karpe i landingsnettet.

Såfremt du ikke er medlem af O.S.K. kan du købe dagkort til Rønninge Moserne.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.