Aftentur med ÆkvatorSports kundeklub og Team Browning

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Tirsdag aften holdt Team Browning undervisning i medefiskeri, denne gang i Vissenbjerg Skovsø.
Mads og Jesper stod for aftenens undervisning, hvor de deltagere der ikke selv havde grej med, kunne prøve at fiske med Mads´ polestang efter skaller og brasener, eller efter brasener og karper med stangen med methodfeeder. På pole blev der fodret med en blanding af Big Fish, Black Magic og Gardon, og på methoodfederen blev der benyttet Halibut BBQ. I Vissenbjerg er der fisk til alle, også denne aften hvor der blev fanget godt med skaller og enkelte brasener på polestangen – og mange brasener på methodfeeder ved modsatte bred. Jeg selv kom til søen omkring kl. 19 og nåede et par timer med take-a-parten, hvor jeg fodrede med Betain Mussle Mix og majs, og fiskede brasener. Alt i alt en hyggelig aften hvor børn og forældre kunne prøve at medefiske.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.