Svært karussefiskeri

    NY
  • 0

I sidste uge var jeg sammen med en kammerat ude at fiske i et nyt vand på Amager. Eftersigende skulle der være godt med karusser, men i løbet af de første par timer hverken så eller mærkede vi noget, der pegede i den retning. Det var først en lille halv time, før det blev mørkt, der skete noget. Her fik jeg turens første hug på 6 meter pole, hvilket resulterede i en karusse på lidt over kiloet. Derefter var det min kammerats tur på match, hvilket kastede en lidt mindre karusse af sig. Derudover blev det til et par karusser mere omkring kiloet, inden vi desværre måtte pakke sammen på grund af det fremskredne mørke. Som forfoder brugte vi en blanding af Big Fish og Black Magic fra Browning, mens agnen var majs og maddiker.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.