Weekend tur ved Viborg Søerne.

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Tur i Viborg!

Lørdag den 6.6.2009

Ja så gik turen igen til Viborg søerne. Jeg startede lørdag med at fiske ved borgervold bag ved restauranten der plejer det at være meget godt fiskeri og den gang der var en medeklub i Viborg var det der de fiskede. Men det skulle vise sig at være svære end jeg troede de første 2 timer skete der ikke noget men pludselig da jeg var forstyrret under mit fiskeri var flådet forsvundet fra vandoverfladen til en stor behagelig overraskelse var det en brasen på 2,44 Kg. så det var ikke så ringe endda. Resten af dag var der ingen fisk.

Søndag den 7.6.2009

Nå men der skulle jo fiskes et andet sted denne dag så jeg valgte at rykke over i Søndersø lcirka 100m fra båd klubben lige bag Viborg Sygehus. Jeg startede ud med at rige både match og feeder-stang til da jeg ikke rigtig var klar over dybde forholdene på stedet. Først forsøgte jeg at få matchen indstillet til den rigtige dybde men det kunne jeg godt opgive da der var alt for dybt. Fedder stangen blev sat op og inden længde fik jeg gang i skaller af en pæn størrelse. Men der skulle gå 2 timer gik inden den første brasen kom men det var også en pæn størrelse 1,5 til 2 kg. gætte jeg på da jeg ikke tog vægten på den. 1 times efter døde fiskeriet. Men det skal være løgn tænkte jeg , så ud med 5 tennis foder kugler 7 meter ude og jeg riggede pole’en til og der kom atter gang i skallerne. Dagen endte med 7.72 Kg men det var enlig et par rigtig gode dag i Viborg.

P.S. Jeg har lige meldt mig til Århus Å Open og til dem som gerne vil med men som ikke har meldt sig til endnu (Få så fingere ud af ……)

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.